青衣巴士團

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
青衣巴士團

Ver.3.1

3 posters

紅燈下的巴士(情境相)

XDivan_ko=]
    XDivan_ko=]
    新車長

文章數 : 35
    注冊日期 : 2009-08-16

紅燈下的巴士(情境相) Empty 紅燈下的巴士(情境相)

發表 由 XDivan_ko=] 周一 8月 31, 2009 5:01 pm

紅燈下的巴士:nwfb 30xx (歡迎跟相)
    紅燈下的巴士(情境相) IMG_1366

tvb087 在 周一 8月 31, 2009 5:15 pm 作了第 1 次修改
    hkhim50
    hkhim50
    管理員

文章數 : 92
    注冊日期 : 2009-08-15

紅燈下的巴士(情境相) Empty 回復: 紅燈下的巴士(情境相)

發表 由 hkhim50 周一 8月 31, 2009 5:09 pm

歡「樂」跟相 Laughing
    XDivan_ko=]
    XDivan_ko=]
    新車長

紅燈下的巴士(情境相) Empty 回復: 紅燈下的巴士(情境相)

發表 由 XDivan_ko=] 周一 8月 31, 2009 5:15 pm

打錯!!!
    XDivan_ko=]
    XDivan_ko=]
    新車長

發表 由 XDivan_ko=] 周五 9月 04, 2009 2:33 pm

[quote="henry9700"]
    tvb087 寫到:打錯!!!

打錯可以唔洗講出尼

我刪除你ge回復,問題:打錯可以唔洗講出尼答:我話打錯,因為我吳想有誤會!
    我覺得你話我,答:我點做吳洗你教!
    如果你好心話比我聽,我會同你講:吳該!
    tsingyi
    tsingyi
    車長

文章數 : 100
    注冊日期 : 2009-08-27

發表 由 tsingyi 周五 9月 04, 2009 5:29 pm

[quote="tvb087"]
    henry9700 寫到:
    tvb087 寫到:打錯!!!

打錯可以唔洗講出尼

我刪除你ge回復,問題:打錯可以唔洗講出尼答:我話打錯,因為我吳想有誤會!
    我覺得你話我,答:我點做吳洗你教!
    如果你好心話比我聽,我會同你講:吳該!

我係話可以,不係一定
    XDivan_ko=]
    XDivan_ko=]
    新車長

發表 由 XDivan_ko=] 周日 9月 06, 2009 9:35 pm

ok!明喇!

現在的時間是 周六 4月 27, 2024 2:04 pm